Wetsuits kunnen ook op de dag zelf nog worden gehuurd zolang de voorraad strekt. Leerlingen kunnen die zelf aan onze kassa betalen of dit kan mee gefactureerd worden (prijs: 2.5 euro). Hou er wel rekening mee dat het aantal wetsuits beperkt is en we niet kunnen garanderen dat er op de dag zelf voldoende wetsuits zullen zijn. Om zeker te zijn, kan je dus wel best op voorhand reserveren. 
 
Om de kosten te drukken, bieden we de mogelijkheid om zelf 1 of meerdere activiteiten te begeleiden. We zorgen dat het materiaal is opgesteld en voorzien een duidelijke activiteitenfiche voor de leerkracht. Korting eigen activiteit begeleiden: 100 euro korting per activiteit (hele dag) / 60 euro korting per activiteit (halve dag) 
 
Als je de BBQ wil laten doorgaan binnen het domein maar niet noodzakelijk in de beachbar naast het surfstrand waar de activiteiten doorgaan, kan je kiezen voor optie 2. Als je liever de beachbar naast het surfstrand afhuurt (privé) voor uw bedrijf komt er een éénmalig forfaitair bedrag van 150 euro bij.